5 Dingen over seks die je niet meer hoeft te geloven

15 november 2019

[wp_ulike]

dingen over seks

Misschien besef je het niet. Maar zonder dat je het in de gaten hebt spoken er veel gedachten over seks door je hoofd. De aanleiding hiervoor kan zijn: je cultuur, de maatschappij, de druk van social media en de druk die je op jezelf legt.

Uit onderzoek blijkt dat voor vrouwen onzeker zijn tijdens geslachtsgemeenschap. Erg spijtig! Dokter Erectie doorbreekt deze taboe en legt u uit hoe men 5 meest voorkomende gedachten kunnen vergeten.

1. Seks wordt verpest wanneer je een pauze inlast of het ritme verandert.

Het schijnt dat veel vrouwen niet durven te stoppen of op pauzeknop te drukken wanneer zij coïtus plegen. Ze denken dan dat ze het moment verpesten voor hun partner. Een zekere reden maar ook een zekere taboe is dat de vrouw denk dat hij ze erectie verliest. Dit kan natuurlijk gebeuren maar is zeker geen reden voor enige onzekerheden. En als de sfeer er toe staat kan hij er natuurlijk een Kamagra pil ingooien, dan weet je zeker dat z’n vuurpijl weer omhoog zwiept. Daarnaast kan een pauze juist de spanning opbouwen, wat voor meer opwinding zorgt en uiteindelijk explodeert als een molotov cocktail van lichaamssappen.

 

2. Een laag libido wanner je seks afwijst

Veel vrouwen denken dat ze een laag libido hebben omdat ze soms simpelweg geen zin hebben in seks. Dit heeft vaak niet met libido te maken maar kan in veel gevallen komen doordat ze geen zin hebben in de seks die hen wordt aangeboden. Dit kan komen wanneer seks een routine is geworden. Mannen hebben daar over het algemeen minder moeite mee. Maar bij vrouwen zit de vork net anders in de steel. Zij vinden seks pas succesvol wanneer er een climax is. De weg er naartoe is belangrijk. Het penetreren is dus slechts een hoofdstuk van het gehele verhaal.

 

3. Seks = penis in vagina

Een simpel rekensommetje die veel mensen toch verkeerd zien. Een rekensom die theoretisch misschien klopt, maar seks is zoveel meer dan dat. Het gevaar van deze gedachte is dat je partner het voorspel kan afraffelen alsof je een kant-en-klaar maaltijd aan het bereiden bent. Een gedachte die een gevaar kan zijn voor je seksleven waardoor het eenzijdig word. Niet fijn voor de anders dus. Bereid de seks alsof je een groentebouillon van de grond af aan maakt. Veel ingrediënten en geduld.

 

4. Beginnen is afmaken

Zodra de gemeenschap is begonnen moet het worden afmaakt. Een gekke gedachte vinden wij van Dokter Erectie. Je moet namelijk helemaal niks. Des al niet te min is dit een gedachte die voor veel vrouwen realiteit is. Ze voelen zich blijkbaar niet comfortabel of veilig genoeg om er een eind aan te breien wanneer zij dat willen. Zorgwekkend vinden wij, want veel vrouwen maken het dan maar liever af dan bijvoorbeeld te zeggen “Ik ben er niet helemaal bij met m’n hoofd, zullen we straks of volgende keer verder gaan?”. Seks is recreatief en moet voor beide partijen prettig voelen, zonder dat je de ander kwetst.

 

5. Het is beter om seks te hebben zonder emotionele connectie

Hedendaags zijn er steeds meer vrouwen die seks op een mannelijke manier bekijken. Met zoveel mogelijk mannen seks hebben zonder emotionele connectie. Dit is natuurlijk niet erg en ieder zijn eigen pakkie aan. Maar er zijn zat vrouwen die juist wel die emotionele connectie zoeken en juist willen binden. Maar vaak zijn vrouwen bang om gekwetst te worden en kiezen daarom voor afwisseling om emotionele pijn te voorkomen. Erg zonde vinden wij omdat seks zoiets moois is en niet iets is wat je op de dagelijkse groentemarkt haalt. Om dit artikel af te sluiten willen we deze tip nog meegeven: Blijf vooral bij jezelf, doe geen dingen die niet goed voelen en doe jij wij jij wilt doen!

Bekijk ook:

De beste standjes voor grote en kleine formaat penissen

De beste standjes voor grote en kleine formaat penissen

Goede seks met elk formaat penis - Het is bevordelijk voor je seksleven om regelmatig te experimenteren met seksstandjes. Uit onderzoek blijkt dat een stel gemiddeld drie standjes uitoefent tijdens een potje seks. Als je al een langere tijd samen bent loop je het...

Super Kamagra bestellen? De perfecte oplossing!

Super Kamagra bestellen? De perfecte oplossing!

Super Kamagra bestellen, is dat een goed idee - Erectiepillen bestellen op doktersvoorschrift is verleden tijd. Wanneer je erectiepillen wilt bestellen omdat jij last hebt van een erectiestoornis of voor recreatieve doeleinden dan kan heel eenvoudig online. Veel...

5 redenen waarom seks erg gezond is

5 redenen waarom seks erg gezond is

  Waarom is seks gezond - Er wordt gelukkig steeds opener gesproken over seks en dat is erg goed. Vroeger was dat allemaal minder normaal en werd er amper over seks gesproken. Er werd zelfs gezegd dat je niet te vaak seks moet hebben. Dat is nu wel anders! We weten...

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hoe vaak heeft het gemiddelde stel seks | Dokter Erectie - […] hormonen nemen af, je hebt minder conditie etc. Maar er zijn ook andere zaken van invloed zoals het dagelijkse…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0