De betaalmethodes van Dokter Erectie

dokter-erectie_divider

Het kopen van erectiepillen op internet kan nog wel eens een dingetje zijn. Omdat erectiepillen meestal worden geweigerd door betaalproviders is het lastig om de webshop van gemakkelijke betaalvoorzieningen te voorzien. Bij concurrenten binnen Nederland kan je vaak alleen betalen door middel van bankoverschrijving of crypto-valuta’s. Terwijl je bij internationale webshops vaak alleen met creditcard kan betalen. Omdat wij veel slechte verhalen hebben gehoord van klanten betreft internationale webshops willen wij hier u voor behoeden. Kies daarom altijd voor een Nederlandse leverancier.

Betalen met iDeal

dokter-erectie_divider

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland en is onmisbaar als je een kwalitatieve webshop beheerd. Ondanks dat het met onze producten moeilijk is om deze betaalmethode te implementeren, is het Dokter Erectie toch gelukt. Erectiepillen kopen bij Dokter Erectie doet u dus vertrouwelijk met enkele klikken via iDeal.

Betalen met Bancontact

dokter-erectie_divider

Voor onze trouwe bezoekers uit België hebben we ook Bancontact als betaalmethode weten te implementeren. Net als elke Nederlander moeten onze Belgische buren ook erectiepillen kunnen bestellen met een eenvoudig betaalgemak. Bancontact is de iDeal van België.

Betalen met Giropay

dokter-erectie_divider

Onze klanten uit Duitsland betalen met Giropay. Of te wel de iDeal van Duitsland. Ook onze oosterburen kunnen door middel van Giropay eenvoudig erectiepillen kopen op onze webshop.

Betalen met Creditcard

dokter-erectie_divider

Wilt u liever met creditcard betalen? Dan is dat geen probleem Dokter Erectie accepteert ook creditcard als betaalmethode. Dit is bijvoorbeeld handig als u vanuit een ander land besteld. Wij accepteren creditcard van Visa, Mastercard of American Express.

0