Veelgestelde Vragen.

Levering binnen 1-3 werkdagen thuis geleverd.*

Waneer u bij ons een bestelling plaats hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen . Wij versturen met PostNL en in de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd. Het kan echter voorkomen het langer duurt voor omstandigheden. Daarom hanteren wij een gemiddelde levertijd van 1-3 werkdagen. Houdt er ook rekening mee dat PostNL op zondag, maandag en feestdagen niet bezorgd.

Heeft u na 5 werkdagen nog steeds niks ontvangen? Stuur ons dan een mail of laat een bericht achter op onze livechat. Dan gaan we het voor u uitzoeken 🙂

Wanneer ontvang ik mijn bestelling? (BE / DE)

Wanneer u in België of Duitsland woont is de levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen. Houdt er ook rekening mee dat PostNL op zondag geen bestellingen verwerkt.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!

Wacht u al langer dan 3 werkdagen op bestelling? We begrijpen dat dit erg vervelend is maar het komt soms voor dat er vertraging is ontstaan bij PostNL. We vragen u daarom om tenminste 5 werkdagen geduld te hebben. Heeft u uw bestelling dan nog steeds niet ontvangen? Dan verzoeken we u contact op te nemen met onze klantenservice info@doktererectie.nl. Dan zoeken wij het voor u uit en volgt er uiteraard een gepaste oplossing.

Kan ik mijn bestelling volgen met track & trace?

Het is niet mogelijk om uw bestelling te volgen door middel van track & trace. Dit is vanwege privacy overwegingen. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn de erectiepillen die wij aanbieden helaas alleen verkrijgbaar op doktersrecept en vindt deze handel zich op grijs gebied plaats. Wij versturen via brievenbus post waarvan sommige met track & trace, dit is echter alleen voor ons zichtbaar.

Moet ik thuis zijn om mijn bestelling in ontvangst te nemen?

Uw bestelling wordt in uw brievenbus afgeleverd. U hoeft dus niet thuis te zijn om deze in ontvangst nemen.

Kan ik mijn bestelling bij een PostNL afhaallocatie laten bezorgen?

Nee dit is niet mogelijk. Dit is een betaalde service waar wij vanwege onze producten geen gebruik van kunnen maken. Laat u het toch naar het desbetreffende adres versturen? Dan zal uw bestelling in de brievenbus belanden van het afhaalpunt. Eigen risico dus.

Wordt mijn bestelling discreet verpakt en verstuurd?

Omdat privacy voor zowel u als ons van belang is, is het discreet versturen van bestellingen een hoge prioriteit. Wij versturen alles in blanco bubbeltjesplastic enveloppen met plastic opvulling zonder afzender. Zo hoeft niemand erachter te komen wat u heeft besteld.

Verkopen jullie de originele Kamagra producten?

Onze producten importen wij rechtstreeks van de fabrikant. In het geval van Kamagra gaat het om Ajanta Pharma LTD. Maar ook onze andere producten zoals Vidalista importeren wij van Shree Vankatesh.

Wordt er een bijsluiter toegevoegd aan mijn bestelling?

De bijsluiters van onze producten zijn te vinden op onze website. We vinden het zonde om deze bij elke bestelling te moeten meeleveren.

Wat voor vermelding staat er op mijn bankafschrift wanneer ik bij jullie bestel?

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Slechts alleen de naam van onze derdegeldenrekening komt op uw afschrift te staan.

CONTACT

dokter-erectie_divider

Staat uw vraag hier niet tussen? Voor overige vragen kunt u ons een mail sturen of laat een bericht achter via het formulier.

info@doktererectie.nl

6 + 14 =

0