Kamagra een gezonde keus voor het hart?

12 juli 2019

[wp_ulike]

kamagra gezond

Kamagra een gezonde keus voor je hart?

Kamagra wordt al een lange tijd het wondermiddel genoemd voor het verhelpen van erectiestoornissen. Al miljoenen mannen hebben hier baat bij. Echter hebben wetenschappers nog een voordeel ontdekt van dit medicijn. Namelijk, het vermogen van voorkomen of hartkwalen te bestrijden. Een erectiepil die werkelijk nog meerdere positieve werkingen heeft. Wie had dat gedacht?

 

Door welk bestandsdeel komt dit

De werkzame stof van Kamagra, Sildenafil maakt dit mogelijk. Deze stof heeft een revolutie teweeggebracht wat betreft het behandelen van erectiestoornissen. Dit vanwege het gemak waarmee het kan worden toegediend. Het wordt namelijk als erectiepil geconsumeerd. Daarbij veroorzaakt deze stof geen ernstige bijwerkingen.

 

Onderzaak naar Kamagra tegen hartkwalen

Momenteel zijn Italiaanse onderzoekers druk bezig met onderzoeken naar hoe Kamagra een type hartaandoening kan voorkomen. Ook wel bekend als linkerventrikelhypertrofie. Ook uit eerder onderzoek blijkt dat Sildenafil een positief effect kan hebben op bepaalde hartklachten. Maar helaas is er te weinig onderzoek gedaan naar de voordelen van een voortgezet gebruik van deze stof. Kort geleden hebben experts van de Sapienza Universiteit in Rome een hele reeks testen uitgevoerd om precies te weten te komen hoe Kamagra de gezondheid van het hart kan verbeteren.

 

Hoe helpt Kamagra bij Erectiestoornissen?

Voor mannen met een erectiestoornis is het moeilijk om een erectie tot stand te krijgen. Dit kan soms te wijten zijn door psychologische redenen zoals stress of angst. Maar in andere gevallen kunnen fysieke problemen de oorzaak zijn van deze kwestie. Voor beide heeft de farmaceutische industrie gelukkig dit vreugdevolle erectiemiddel ontwikkeld.

 

Kamagra

Kamagra heeft een gunstige werking doordat het de bloedtoevoer naar de penis vergroot. Hierdoor werkt het natuurlijk proces naar het verkrijgen naar een erectie optimaal. De gebruiker moet wel opgewonden zijn wilt men dat het werken. Een minimale seksuele gedachtegang doet de penis al doen stijgen.

 

Hoe zou Kamagra de gezondheid van het hart verbeteren?

Even voor de duidelijkheid, Kamagra zal niet alle hartaandoeningen verbeteren. Sterker nog, als je angina hebt of GTN-spray gebruikt, kan Kamagra zelfs dodelijk zijn! Daarom mag u Kamagra nooit gebruiken om een hartaandoening te verhelpen.

In dit onderzoek richtte de onderzoekers zich op hoe Kamagra zou kunnen helpen om linkerventrikelhypertrofie te vermijden. Deze aandoening heeft betrekking op de vergroting van het spierweefsel in het hoofdgebied van het hart dat het bloed pompt. Dit wordt ook wel het linkerventrikel genoemd.

Als de spier te dik wordt, kan het de vorm van het hart veranderen en voorkomen dat het zoveel bloed pompt als het zou moeten. Dit kan leiden tot hartfalen.

Linkerventrikelhypertrofie kan het gevolg zijn van het feit dat het hart harder wordt gemaakt vanwege omstandigheden zoals hoge bloeddruk.

Sildenafil (het werkzame bestanddeel in Kamagra) werkt op het hart op dezelfde manier als de penis, door de bloedvaten te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren.

Er wordt nog steeds geëxperimenteerd om andere hartaandoeningen te bestrijden. Dus wie weet wat voor kwaaltjes Kamagra nog meer kan voorkomen. Dit verhaal wordt nog vervolgd.

Bekijk ook:

Experts aan het woord: Problemen met nieuwe vriendin

Experts aan het woord: Problemen met nieuwe vriendin

In dit artikel is er ruimte voor klanten van Dokter Erectie om vragen te stellen aan een van onze experts. In dit geval beantwoord Dokter Ispirescu een vraag van Michael. Hij is sinds kort weer verliefd geworden. Echter heeft hij nog geen seks gehad met zijn nieuwe...

Praktische Tantra Technieken

Praktische Tantra Technieken

Deze praktische tantra technieken kunt u vandaag nog toepassen samen met uw partner. Het zorgt ervoor dat jullie meer halen uit jullie seksleven. Tantra seks technieken verrijken en verdiepen de seksuele connectie tussen jullie beiden. Echter weten veel mensen niet...

Ervaring Cobra 120: Een harde staaf

Ervaring Cobra 120: Een harde staaf

Ervaring Cobra - Als single man van 28 jaar heb je de vrouwen voor het uitkiezen. Toch lukt het mij niet altijd om een goede erectie te krijgen wanneer ik in bed lig met een vrouw. Ik vind het vaak toch spannend als het moment daar is. Dan raak ik zo in de stress dat...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0